LIDT OM LOGEN

Søsterloge nr. 44 SIRIUS har taget sit navn efter himlens klareste stjerne- Hundestjernen Sirius.

 

Odd fellow ordenen er ikke nogen religion. Faktisk taler vi slet ikke religion eller politik, da dette er emner som adskiller mennesker. Vi arbejder derimod på at samle mennesker i VENSKAB - KÆRLIGHED - og SANDHED.

Vort arbejde har et humanitært sigte, samtidig med at vi arbejder med  os selv i den personlige udvikling man gennemgår ved at deltage i vort arbejde i logen.

For at kunne blive optaget i ordenen skal man dog vedgå at man tror på et højeste væsen som verdens skaber og opretholder. Hvad den enkelte så lægger i det, er et personligt anliggende.

Vi ønsker ikke at blive opfattet som en hemmelig og lukket forening. Tværtimod søger ordenen at være åben om vort arbejde. Dog- holder vi en del for os selv. Den der står foran en indvielse eller en grade tildeling skal have en unik oplevelse som vil blive husket resten af livet. Sammenlign med en julegave som ikke er pakket ind- nej vel? Ingen forventning- ingen spænding.

SIRIUS består af 45 søstre med jævn alders fordeling. Ordens medlemmer kommer fra alle samfundslag.

Vi mødes den 2. og d. 4. tirsdag i måneden fra kl. 19.00  til kl. 23.00. Terminen går fra september til maj måned. Ingen møder om sommeren.

Dog- arrangerer vi en skovtur/ udflugt i privat regi så har vi mulighed for at ses.

En logeaften er altid delt i 2 dele. Først det egentlige arbejdsmøde i salen, derefter det selskabelige samvær, hvor vi spiser et let  fælles måltid

Kontigent går dels til driften af Odd fellowgården TAX som ejes i fællesskab af de 5 loger der er tilknyttet. Det vil sige to søsterloger og 3 broderloger.

Ved alle møder bæres ordensdragt.  Kort eller lang  sort kjole. Dertil sorte strømper og hvide handsker til den lange kjole.

Skulle De ønske at få yderligere oplysninger er de velkommen til at kontakte overmester.

Telefon  og mail adresse findes på siden med foto af embedssmænd.

De kan også skrive til søster loge nr. 44 SIRIUS på adressen : 

 Odd fellowgården TAX, Bagsværd hovedgade 210   2880 bagsværd.